Dagopvang

Elk kind in zijn eigen tempo opgroeien. Met o.a. de activiteiten van Basic Spelen bij de babygroep(de Hummeltjes) en met behulp van de stimulans van onze Pedagogisch medewerkster ontplooid elk kind zich op zijn eigen manier. Door veel geborgenheid, plezier en liefde te geven aan de kinderen, kunnen zij zich op een vertrouwde plek ontwikkelen. Op de babygroep volgen we het ritme zoals u aangeeft. Wat zal uitgroeien tot ons vast dagritme vanaf de peutergroep (de Klimklauters) We werken het hele jaar door met verschillende thema’s, hier ontvangt u ook een themabrief over. Denk aan b.v. activiteiten als voorlezen, vertelplaten, liedjes zingen, knutselen, toneel, poppenkast, buiten spel, bewegen op muziek, wandelen etc.
Bij onze 3+ groep worden de activiteiten net wat uitdagender gemaakt als bij de peutergroep, om de kinderen voor te bereiden op de basisschool. Alles natuurlijk spelenderwijs en op hun eigen tempo.

Bekijk hieronder de mogelijkheden voor de dagopvang:

Opvangmogelijkheden
Wij bieden bij onze dagopvang naast het huidige opvangaanbod, ook meerdere vormen van flexibele opvang aan.

Dagopvang 11 uur 07.30 t/m 18.30 uur
Ochtendopvang 5,5 uur 07.30 t/m 13.00 uur
Middagopvang 6 uur 12.30 t/m 18.30 uur

40 weken opvang
Heeft u maar 40 weken per jaar opvang nodig, omdat u bijvoorbeeld in het onderwijs werkt? Dan is deze opvangvorm wellicht iets voor u. U neemt dan 40 weken opvang per jaar af (schoolweken), geen vakantieopvang. Er zijn beperkte plaatsen voor 40 weken opvang beschikbaar.

Vervroegde opvang
Heeft u al opvang nodig voor 7.30 u nodig? Dat is mogelijk. U kunt dan kiezen voor deze vorm van opvang.

Opvang op maat
Wilt u opvang aangepast aan uw werktijden? Kies dan voor opvang op maat. U kunt aangeven welke tijden u opvang nodig heeft en deze dagen/tijden wordt contractueel vastgelegd. U betaald dus nooit meer dan nodig. Plaatsen hiervoor zijn beperkt. Informeer naar de mogelijkheden!

Bij links en downloads vindt u de tarievenlijst van dit jaar van alle bovengenoemde mogelijkheden.

We maken ook gebruik van een ruilregeling. We bewaren uw dagen van afwezigheid van 1 januari t/m 31 dec. Daarna starten we opnieuw met de telling. U kunt dus het hele jaar uw ruildagen inzetten mits de planning het toelaat uiteraard. Zie de voorwaarden van de ruilregeling bij Links & Downloads.

Heeft u nog vragen over deze wijzigingen, bel (013-7200902) of mail gerust naar info@kinderopvangdevlinder.com.

Bent u helemaal overtuigd van de mogelijkheden die de Vlinder u, en uw kind te bieden heeft? Dan kunt u zich inschrijven voor een plekje bij de Vlinder. Bij Links en Downloads vindt u het inschrijfformulier. Wij zullen na ontvangst zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Meer informatie?
Bent u nog onzeker over de ideale vorm van opvang voor uw kind? En wilt u eerst nog wat meer informatie over dagopvang, buitenschoolse opvang bij de Vlinder? Vraag dan geheel vrijblijvend een van onze informatiepakketten aan. Bij Links & Downloads kunt u ook alle documenten downloaden.