Dagopvang

Opvangmogelijkheden
Wij bieden bij onze dagopvang naast het huidige opvangaanbod, ook meerdere vormen van flexibele opvang aan.

Dagopvang 11 uur 07.30 t/m 18.30 uur
Ochtendopvang 5,5 uur 07.30 t/m 13.00 uur
Middagopvang 6 uur 12.30 t/m 18.30 uur

Flexibele opvang
Deze vorm van opvang is bedoeld voor mensen met een wisselend dienstrooster. Het rooster dient uiterlijk 1 maand van te voren aan ons doorgegeven te worden via de mail. Er zijn beperkte plaatsen voor flexibele opvang beschikbaar.

40 weken opvang
Heeft u maar 40 weken per jaar opvang nodig, omdat u bijvoorbeeld in het onderwijs werkt? Dan is deze opvangvorm wellicht iets voor u. U neemt dan 40 weken opvang per jaar af (schoolweken), geen vakantieopvang. Er zijn beperkte plaatsen voor 40 weken opvang beschikbaar.

Extra opvang
Heeft u een keer een losse extra dag, middag of ochtend nodig, dit is ook mogelijk.

Verlengde opvang
Heeft u al opvang nodig voor 7.30 u nodig of na 18.30 u? Dat is mogelijk. U kunt dan kiezen voor verlengde opvang.

Opvang op maat
Wilt u opvang aangepast aan uw werktijden? Kies dan voor opvang op maat. U kunt aangeven welke tijden u opvang nodig heeft en deze dagen/tijden wordt contractueel vastgelegd. U betaald dus nooit meer dan nodig. Plaatsen hiervoor zijn beperkt. Informeer naar de mogelijkheden!

Bij links en downloads vindt u de tarievenlijst van dit jaar van alle bovengenoemde mogelijkheden.

We maken ook gebruik van een ruilregeling. We bewaren uw dagen van afwezigheid (min, 2 werkdagen van tevoren gemeld) van 1 januari t/m 31 dec. Daarna starten we opnieuw met de telling. U kunt dus het hele jaar uw ruildagen inzetten mits de planning het toelaat uiteraard.

Heeft u nog vragen over deze wijzigingen, bel (013-7200902) of mail gerust naar info@kinderopvangdevlinder.com.

Bent u helemaal overtuigd van de mogelijkheden die de Vlinder u, en uw kind te bieden heeft? Dan kunt u zich inschrijven voor een plekje bij de Vlinder. Bij Links en Downloads vindt u het inschrijfformulier. Wij zullen na ontvangst zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Meer informatie?
Bent u nog onzeker over de ideale vorm van opvang voor uw kind? En wilt u eerst nog wat meer informatie over dagopvang, buitenschoolse opvang bij de Vlinder? Vraag dan geheel vrijblijvend een van onze informatiepakketten aan. Bij Links & Downloads kunt u ook alle documenten downloaden.

vlinder